logo yourmarket.ro

 
 
Login
Adresa de e-mail:
Parola:
...am uitat-o!
Vreau un cont nou


Cautare
YM

Produse
 Electrocasnice
 Curatenie & Intretinere
...vezi toate subgrupele.
 Frumusete & Sanatate
...vezi toate subgrupele.
 Casnice
...vezi toate subgrupele.
 Audio & Video
...vezi toate subgrupele.
 IT&C
...vezi toate subgrupele.
 Tele/Comunicatii
...vezi toate subgrupele.
 Copii
...vezi toate subgrupele.
 Accesorii & Genti
...vezi toate subgrupele.


Promo

Termeni si Conditii

CONTRACT PRIVIND UTILIZAREA YourMarket
Firma care administreaza site-ul www.yourmarket.ro este SC PUBLIC EUROCONSULTING SRL, inregistrata in Registrul Comertului cu nr: J05/883/2004, avand Cod Unic de Inregistrare: RO16415535.
SC PUBLIC EUROCONSULTING SRL este proprietarul in fapt si in drept al site-ului www.yourmarket.ro.
Imagini, texte, grafice, simboluri, filmulete, elemente de grafica, programe, sau orice fel de date care fac parte din site-ul www.yourmarket.ro, nu pot fi folosite  fara acordul scris al proprietarului, cu respectarea Legii dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala, in caz contrar se pedepseste potrivit legii.
Orice individ este liber sa acceseze site-ul www.yourmarket.ro, dar este strict interzis utilizarea imaginilor, graficelor, modificarea partiala sau totala a site-ului fara acordul proprietarului, in interes personal si  se pedepseste potrvit legilor in vigoare.
Orice persoana care are minimum 14 ani, si care se poate identifica prin CNP, poate deveni clientul nostru. Trebuie doar sa citeasca cu atentie si  sa-si insumeasca prevederile prezentului contract.
Comanda se poate face atat online cat si telefonic, la adresele afisate la sectiunea CONTACT.GARANTIA PRODUSELOR
Fiecare produs in parte beneficiaza de garantie, (fie garantia producatorului, fie garantia furnizorului, distribuitor, importator) care difera de la o marca la alta. Termenele de garantie si conditiile de garantie sunt specificate in certificatele de garantie emise de catre vanzator, cu indicatia expresa a service-ului autorizat pentru a se putea  face reparatia.
Produsele comercializate prin intermediul site-ului nostru sunt produse noi, in ambalajul original  al producatorului, iar in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificatele de garantie , conform legislatiei in vigoare.
Echipamentele isi pierd garantia daca nu sunt respectate conditiile din certificatele de garantie emise de catre vanzator, garantia devenind astfel invalida.
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G 21/1992 si H.G 394/1995 modificata prin Legea 449/2003.
Cumparatorul se obliga sa respecte conditiile de instalare si exploatare a echipamentelor conform instructiunilor date de catre producator, iar in cazul defectiunii produsului, cumparatorul nu mai beneficiaza de reparatia produsului.
La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect la sediul service-ului afisat pe certificatul de garantie in acel moment, impreuna cu accesoriile aferente, copie dupa factura fiscala si certificatul de garantie in original.
Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre componentele achizitionate de pe acest site (www.yourmarket.ro) si cele pe care le detineti sau urmeaza sa le achizitionati din alte surse, precum si erorile clientilor in alegerea sau identificarea produselor sau codurilor de pe site nu fac obiectul responsabilitatii www.yourmarket.ro.


TAXA VERDE
In conformitate cu prevederile legale - Hotararea de Guvern 448/2005 din 19/06/2005, si Directiva Europeana  96/2002, la vanzarea produselor electronice, electrocasnice si IT, aparate de uz casnic de mici dimensiuni echipamente informatice si de telecomunicatii, echipamente de larg consum, de iluminat, sportive, etc.,  magazinul nostru are obligatia de a incasa si varsa mai departe, catre asociatiile specializate  ECO TIC (organizatia colectiva de gestionare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) din domeniul IT&C si al electronicelor de consum) si RoREC (Asociatia Romana pentru Reciclare) taxa verde.

Valoarea taxei verzi cu TVA inclusa:

-electrocasnice mari - 15 Ron
-televizoare cu plasma - 21 Ron
-aparate electronice si electrocasnice - 8 Ron
-echipamente electronice si IT - 8,33 Ron

DREPTUL CLIENTULUI

Clientul are dreptul de a renunta la produsul comandat de pe site-ul www.yourmarket.ro, printr-un Formular de retragere (aici), in termen de 14 zile caledaristice de la primirea produsului, fara invocarea vreunui motiv si fara suportarea vreunei penalitati, dar cu urmatoarele obligatii:
- sa returneze produsul  in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legislatiei in vigoare - OUG Nr. 34/2014.

In caz de nerespectare a acestor prevederi clientul final isi pierde acest drept.
In situatia in care se face proba produsului in prezenta vanzatorului sau a persoanei mandatate cu transportul produsului atunci clientul final isi pierde acest drept de returnare al produsului.
Formularul de retragere se va data, semna si trimite la adresele de contact inscrise pe site-ul www.yourmarket.ro la sectiunea CONTACT.
LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU LIVRARE
YourMarket livreaza produse in toata tara printr-un serviciu de curierat mandatat, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de Dvs. Produsele sunt in ambalajul original de la producator, si sunt asigurate pe tot parcursul transportului.

In cazul in care produsele comandate sunt pe stoc, acestea va vor fi livrate in termen de 48 de ore de la data confirmarii platii (in cazul platii prin transfer bancar), sau in momentul confirmarii comenzii prin telefon (in cazul platii prin ramburs). In cazul in care produsul nu este pe stoc, veti fi anuntat ca produsul nu este disponibil momentan, urmand sa fiti anuntat prin e-mail in momentul in care produsul comandat exista pe stoc. In cazul in care comanda se face in zilele nelucratoare, de sambata si duminica, se iau in considerare 48 de ore pentru livrare de la momentul primei zile lucratoare, in cazul de fata, prima zi lucratoare fiind ziua de luni. In cazul in care comanda se face dupa ora 16:00, se iau in considerare 48 de ore de la momentul urmatoarei zile lucratoare.
YourMarket livreaza produse in toata tara printr-un serviciu de curierat mandatat, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de Dvs. Produsele sunt in ambalajul original de la producator, si sunt asigurate pe tot parcursul transportului.

SC PUBLIC EUROCONSULTING SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC PUBLIC EUROCONSULTING SRL care include orice fel de impedimente de forta majora, prevazute de legea romana: incedii, calamitati, explozii, inundatii, epidemii, greve, razboaie, acte de terorism, incendii.
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va suna de mai multe ori, si va incerca sa ia legatura cu clientul , dupa ce va restabili contactul cu clientul, ulterior comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU PRETURI
Preturile prezentate contin TVA - 19%, acesta fiind indicat in dreptul fiecarui produs.
Atentie insa, produsele nu contin cheltuieli de livrare, taxa verde.
Pretul real al produsului care va fi trecut pe factura, este cel trecut pe site in momentul validarii comenzii, chiar daca ulterior apar modificari pe site.
Nu exista o limita minima de pret pentru comandarea de produse si nici o limita maxima.


LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU PLATA
YourMarket va pune la dispozitie mai multe modalitati de plata, dintre care Dvs. puteti alege. Produsele vin insotite de factura fiscala si de certificatul de garantie iar in cazul platii prin ramburs, veti primi si o chitanta de la curierul mandatat de noi, care va reprezenta incasarea contravalorii produselor livrate.

Plata produselor comandate se poate face in avans sau in momentul livrarii.
SC PUBLIC EUROCONSULTING SRL isi rezerva dreptul de a cere in anumite cazuri plata in avans.
Plata in avans se poate face prin ordin de plata sau mandat postal, chiar si cu card, carte de credit (aici trebuie o verificare mai amanuntita pt a se vedea daca plata a fost configurata), iar dovada se trimite la adresele din sectiunea CONTACT, intr-una din formele alese, email, fax. Produsele comandate trebuiesc achitate integral  in caz contrar livrarea nu va mai avea loc.

-    Plata prin ramburs plata se face in numerar, in momentul sosirii produselor, contravaloarea acestora platindu-se curierului mandatat de YourMarket, impreuna cu o taxa de ramburs.
-    Plata prin transfer bancar plata se face in baza facturii proforma emisa de YourMarket. In momentul trimiterii comenzii, veti primi un e-mail cu produsele comandate de Dvs., avand obligatia sa confirmati produsele prin e-mail. Dupa confirmarea comenzii, veti fi contactat de un consultant YourMarket, dupa care vi se va emite factura proforma. Livrarea marfii se va face numai dupa confirmarea platii, care trebuie efectuata in contul de mai jos:
SC Public Euroconsulting SRL
CUI: RO 16415535
Cod IBAN: RO65BTRL00501202771853XX
Banca Transilvania Oradea.
-    Plata Card Online
-    Plata in rateLIMITAREA COMENTARIILOR FACUTE DE CATRE UTILIZATOR
Utilizatorii acestui site, cei care sunt autentificati pe  site-ul www.yourmarket.ro, pot face comentarii referitoare la site, produse, si sunt publicate dupa o aprobare prealabila de catre operatorii SC PUBLIC EUROCONSULTING SRL.
SC PUBLIC EUROCONSULTING SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentariile cu caracter obscen, ilegal, defaimator, etc, si nu isi asuma raspunderea pentru eventualele daune provocate de postarea comentariilor despre produse.


LITIGII SI DISPOZITII FINALE
Orice fel de problema care poate aparea pe parcursul derularii prezentului contract, si care nu este deja tratata in prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in maximum 30 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator.
In cazul in care partile nu reusesc sa stinga conflictul pe cale amiabila atunci competenta de solutionare revine instantelor competente din raza Municipiului Oradea.

Cosul dvs.
Cosul Dvs.
Nu sunt produse in cos!

Newsletter

e-mail:
Anti botz!

Umanitar

piticot


Discount
Discount Promotii (219)

Producatori
   Alpina
   Anian
   Apple
   Ardes
   BenQ Siemens
   BlueTouch
   Bvlgari
   Cacharel
   Calvin Klein
   Canon
   Cobra
   Dell
   DeLonghi
   DestinAtor
   Dolce&Gabbana
   Doracil
   Dr.Web
   Foresan
   Giorgio Armani
   Givenchy
   IGO
   Inglesina
   Medicura
   Meliconi
   Nec
   Nokia
   Parrot
   Philips
   Samsung
   Sharp
   Sony Ericson
   StudioCasa
   Transcend
   Versace
   vezi mai multi producatori


Profilul Companiei | Confidentialitate si Securitate | Termeni si Conditii | Protectia consumatorului

created by Stevenson ltd.
  
Sustinem: YourJobs | YourAdvertiser | Blog Cariere | Blog E-commerce | Alina Blaga | Iulia Vesa | Piticot
Felicitari | Horoscop | Pariuri sportive | Curs valutar | ZonaDeFirme | Director Web | StiriMatinale | Ora7 | Starea Vremii

Powered by  MyPagerank.Net