Casnice > Mobilier & Paturi
Info produs Air Bed Micro - 1 Persoana
Nu sunt alte imagini.

Air Bed Micro - 1 Persoana
Patul gonflabil Air Bed Micro, realizat dintr-un material elastic modern, captusit cu plus, placut la atingere, va oferi spatelui dumneavoastra o sustinere optima multumita sustinerii aerului si a repartizarii lui.

Setul paturilor gonflabile Air Bed Micro contine: patul, setul pentru lipit, doua duze inlocuibile pentru compresor, valva pentru unflare cat si pentru dezunflare, o valva mica pentru aerisire.

Dimensiuni:

    * pat pentru o persoana 188 x 99 x 23 cm

Avantaje:

Camera pentru oaspeti nu este prioritara in casa dumneavoastra. Dar unde ii veti gazdui pe musafirii care vor dori sa innopteze la dumneavoastra? Sa va cedati propriul pat si sa dormiti pe jos cu siguranta va va crea un mare discomfort. Dar ce sa faceti cu acesti musafiri? Nu puteti sa aveti acasa atatea paturi, va ganditi cu deznadejde. Sistemul nostru de umflare si dezumflare a paturilor este rapid si confortabil. Patul gonflabil va este oferit intr-un set cu compresorul(pret compresor 60 RON, inclus in pachet), care in doar cateva clipe va umfla patul si-l va dezumfla pentru o depozitare mai usoara. Cu siguranta va veti surprinde placut fiecare musafir daca il veti astepta cu patul pregatit pentru dormit. Asigura un somn sanatos si confortabil oriunde si oricand va doriti!

Pentru produsul Air Bed Micro va oferim o garantie de conformitate de 24 de luni.

COD: A430016

Pret: 147.56 RON TVA inclus
Garantie: 24 luni
Disponibilitate:


Caracteristici tehnice