logo yourmarket.ro

 
 
Login
Adresa de e-mail:
Parola:
...am uitat-o!
Vreau un cont nou


Cautare
YM

Produse
 Electrocasnice
 Curatenie & Intretinere
...vezi toate subgrupele.
 Frumusete & Sanatate
...vezi toate subgrupele.
 Casnice
...vezi toate subgrupele.
 Audio & Video
...vezi toate subgrupele.
 IT&C
...vezi toate subgrupele.
 Tele/Comunicatii
...vezi toate subgrupele.
 Copii
...vezi toate subgrupele.
 Accesorii & Genti
...vezi toate subgrupele.


Promo

Umanitar
Prev
YourMarket Asociatia PITICOT sustinuta de Compania Linden Leaves pe site-ul CharityGift.ro 06.05.2009
Asociatia Institutul Roman pentru ajutorarea copiilor aflati in dificultate „PITICOT” face publica actiunea site-ului CharityGift.ro in vederea sustinerii Asociatiilor Non-Profit.
Fiind la inceput de drum in lumea voluntariatului si mai mult, de partea copiilor aflati in dificultate atat din punct de vedere medical cat si financiar sau spiritual, noi PITICOT avem nevoie de sprijin financiar in vederea sustinerii acestor copii foarte grav bolnavi.
In acest sens, am dat curs actiunii de aplicare la propunerea lansata de www.charitygift.ro in vederea sustinerii PITICOT de catre o companie care va dona o parte din castigul realizat prin vanzarile de produse. In urma cu 3 saptamani am trimis cererea noastra catre CharityGift si am obtinut in urma cu 2 zile sustinere din partea Companiei Linden Leaves.
Povestea Linden Leaves a inceput in 1995 cand a fost infiintata compania in South Island din New Zealand de catre Brigit Blair si de atunci incoace a dat dovada de profesionalism si seriozitate in tot ceea ce inseamna produsele de ingrijire a corpului, hranirea pielii si incantarea sufletului. Acum, aceasta companie militeaza foarte mult si pentru responsabilitatea sociala, dezvoltandu-si politici in acest sens.
Suntem recunoscatori companiei ca ne-a luat ca si copii de suflet in vederea directionarii unui anumit procent din vanzarile realizate.
Pe aceasta cale facem apel catre toti consumatorii de astfel de produse de ingrijire sa cumpere cu incredere produsele companiei Linden Leaves, nu numai pentru ca sunt de o calitate inalta dar in acest fel pot face posibila salvarea a zeci de copilasi grav bolnavi luati in baza de date PITICOT pana in acest moment.
Am invatat din practica ca trebuie sa te zbati pentru a reusi, insa in voluntariat este de sute de ori mai greu pentru ca te zbati de fapt pentru aproapele tau. Consideram ca astfel se vede daruirea, intelegerea si dorinta de reusita a oamenilor, prin ajutarea aproapelui si sustinerea de orice fel a acestuia in vederea dezvoltarii normale. Avem toata increderea in actiunea organizata de CharityGift si Linden Leaves. Ceea ce ne motiveaza cel mai tare este: suferinta copiilor din cadrul Asociatiei PITICOT care reusesc sa zambeasca printre siruri de lacrimi, dorim sa ii vedem sanatosi, vrem cu orice pret sa le putem oferi o SANSA, o noua viata, sanatoasa si fericita alaturi de familiile lor.
Multumim CharityGift pentru sansa oferita, multumim Linden Leaves pentru alegerea facuta in vederea directionarii unui procent din venitul realizat de catre companie catre Asociatia PITICOT.
Responsabilitatea fata de cei de langa tine tinde sa devina o marca a bunului simt si acest lucru ne face sa credem ca inca mai sunt sanse ca lumea sa devina mai buna. Suntem mandri ca putem aduce zambete chiar si daca pentru cateva fetisoare ale copiilor nostri, cu multe momente placute marunte se poate face cu adevarat vara in viata familiilor greu incercate din Romania!
Noi suntem gata sa ne oferim daruirea, priceperea si interesul pentru toti acesti copii si asteptam si alte persoane dedicate pentru a se alatura initiatievei noastre de a ajuta copii aflati in dificultate.

 

Iulia VESA

Voluntar – Asociatia PITICOT

www.piticot.org
www.charitygift.ro
www.lindenleaves.ro
Trimite unui prieten:
Prev

Cosul dvs.
Cosul Dvs.
Nu sunt produse in cos!

Newsletter

e-mail:
Anti botz!

Umanitar

piticot


Discount
Discount Promotii (219)

Producatori
   Alpina
   Anian
   Apple
   Ardes
   BenQ Siemens
   BlueTouch
   Bvlgari
   Cacharel
   Calvin Klein
   Canon
   Cobra
   Dell
   DeLonghi
   DestinAtor
   Dolce&Gabbana
   Doracil
   Dr.Web
   Foresan
   Giorgio Armani
   Givenchy
   IGO
   Inglesina
   Medicura
   Meliconi
   Nec
   Nokia
   Parrot
   Philips
   Samsung
   Sharp
   Sony Ericson
   StudioCasa
   Transcend
   Versace
   vezi mai multi producatori


Profilul Companiei | Confidentialitate si Securitate | Termeni si Conditii | Protectia consumatorului

created by Stevenson ltd.
  
Sustinem: YourJobs | YourAdvertiser | Blog Cariere | Blog E-commerce | Alina Blaga | Iulia Vesa | Piticot
Felicitari | Horoscop | Pariuri sportive | Curs valutar | ZonaDeFirme | Director Web | StiriMatinale | Ora7 | Starea Vremii

Powered by  MyPagerank.Net