logo yourmarket.ro

 
 
Login
Adresa de e-mail:
Parola:
...am uitat-o!
Vreau un cont nou


Cautare
YM

Produse
 Electrocasnice
 Curatenie & Intretinere
...vezi toate subgrupele.
 Frumusete & Sanatate
...vezi toate subgrupele.
 Casnice
...vezi toate subgrupele.
 Audio & Video
...vezi toate subgrupele.
 IT&C
...vezi toate subgrupele.
 Tele/Comunicatii
...vezi toate subgrupele.
 Copii
...vezi toate subgrupele.
 Accesorii & Genti
...vezi toate subgrupele.


Promo

Umanitar
Prev
YourMarket Denisa Pantelie - o sansa la recuperare 30.03.2009

Sunt convinsa ca toti cunoasteti deja cazul Denisa Pantelie, fetita de 4 anisori si 3 luni care nu vede, nu aude, nu vorbeste si care a fost diagnosticata cu canal atrioventricular comun. Acest caz a intrat in evidenta Asociatiei PITICOT in decembrie 2008, si de atunci am paromovar cazul cat am putut pentru a reusi sa strangem banii necesari pentru recuperarea Denisei. Cu ajutorul vostru al tuturor am reusit sa strangem aproximativ 6.000 EURO si pentru acest lucru multumim tuturor celor care au donat si care s-au rugat pentru ca Denisa sa se faca bine.

In luna februarie am mers cu Denisa si mama acesteia la Targu Mures la Institutul de Boli Cardio Vasculare si Transplant pentru a i se reface toate analizele deoarece acestea nu au mai fost refacute de la varsta de 9 luni. In urma acestor investigatii s-a constatat faptul ca Denisa sufera de Canal Atrioventricular Comun Rastelli tip A, hipertensiune pulmonara severa, cataracta bilaterala,hipoacuzie de perceptie bilaterala, retard in dezvoltarea neuro-psihomotorie in contextul rubeolei congenitale confirmate serologic. Deoarece se ridica suspiciunea sindromului Eisenmenger (zisa si "boala albastra", care asociaza o malformatie congenitala - comunicarea intre cavitatile cardiace drepte si stangi sau intre aorta si artera pulmonara - si o boala a arteriolelor pulmonare legata cel mai frecvent de aceasta malformatie) pentru stabilirea indicatiei chirurgicale, este absolut obligatorie explorarea hemodinamica pentru aprecierea gradului severitatii hipertensiunii pulmonare, a rezistentelor vasculare pulmonare si reactivitatea acestora la oxigen si oxid nitrit. Altfel spus, este nevoie de un cateterism cardiac (introducerea in cavitatea unui vas sangvin a unui cateter, care este facut sa alunece pana in cavitatile inimii pentru a-i explora functionarea), insa la Institutul de la Targu Mures nu a fost posibila realizarea acestei interventii, astfel ca a trebuit sa venim acasa si sa cautam in tara un medic care poate realiza aceasta interventie.

DIntre toti medicii cu care am vorbit, doar Doamna Doctor Pinte Florina de la Spitalul Militar Central poate realiza aceasta interventie. Am reusit sa luam legatura cu Doamna Doctor Pinte si ne-a spus sa mergem la Bucuresti pentru a ne face investigatii, astfel ca Luni Dimineata, 30.03.2009, am ajuns la Spitalul Militar Central din Bucuresti si am intrat cu Denisa la 3 Medici pentru a-si da acordul pentru interventia pe cateta.

Dupa lungi si istovitoare ore petrecute pe holurile spitalului, cu bagaje dupa noi, cu o fetita de 4 anisori, obosita, agitata, si care nu poate sa iti spuna ce problema are, ce o supara, ci trebuie doar sa presupui de la ce vine nelinistea ei, agitatia pe care o manifesta, am reusit intr-un final sa obtinem acordul tuturor medicilor, astfel ca Denisa a fost programata in data de 29. 04.2009 pentru cateterismul cardiac.

In momentul in care am primit inapoi biletul cu parafa medicilor si cu data la care a fost programata, cu lacrimi in ochi si eu si mama fetitei am multumit lui Dumnezeu ca ne-a ajutat si am reusit sa trecem si pestea acea zi grea si istovitoare.

Asteptam cu nerabdare ca Denisa sa beneficieze de acea interventie pe cateta si sa vedem daca in urma acestei interventii reiese ca are indicatii pentru operatie sau nu, pentru a i se rezolva problema la inima si pentru a i se prelungi zilele care le mai are de trait.

Va multumim tuturor care ati ajutat sa ajungem aici cu Denisa si speram ca si de acum incolo sa ne ajutati, deoarece mai este cale lunga pana vom reusi sa facem viata Denisei mai frumoasa, mai usoara.

Alina Blaga

Trimite unui prieten:
Prev

Cosul dvs.
Cosul Dvs.
Nu sunt produse in cos!

Newsletter

e-mail:
Anti botz!

Umanitar

piticot


Discount
Discount Promotii (219)

Producatori
   Alpina
   Anian
   Apple
   Ardes
   BenQ Siemens
   BlueTouch
   Bvlgari
   Cacharel
   Calvin Klein
   Canon
   Cobra
   Dell
   DeLonghi
   DestinAtor
   Dolce&Gabbana
   Doracil
   Dr.Web
   Foresan
   Giorgio Armani
   Givenchy
   IGO
   Inglesina
   Medicura
   Meliconi
   Nec
   Nokia
   Parrot
   Philips
   Samsung
   Sharp
   Sony Ericson
   StudioCasa
   Transcend
   Versace
   vezi mai multi producatori


Profilul Companiei | Confidentialitate si Securitate | Termeni si Conditii | Protectia consumatorului

created by Stevenson ltd.
  
Sustinem: YourJobs | YourAdvertiser | Blog Cariere | Blog E-commerce | Alina Blaga | Iulia Vesa | Piticot
Felicitari | Horoscop | Pariuri sportive | Curs valutar | ZonaDeFirme | Director Web | StiriMatinale | Ora7 | Starea Vremii

Powered by  MyPagerank.Net